Nieuwbouw woning Castricum

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2015 - 4505 keer gelezen
Nieuwbouw woning Castricum In het plan Nieuw koningsduin te Castricum zijn wij begonnen met heien voor een woning met garage.
Dit prject word gebouwd onder de verBOUWgarantie van bouwgarant.
Voor meer info zie www.bouwgarant.nl

Vakman Gerrit Haaima blijft ook na zijn pensioen actief

Gepubliceerd op maandag 13 oktober 2014 - 4924 keer gelezen
Vakman Gerrit Haaima blijft ook na zijn pensioen actief Op vrijdag 10 oktober nam De Bruyne Bouw afscheid van Gerrit Haaima. Na een werkzaam leven van 47 jaar ging Haaima met pensioen. Voor De Bruyne Bouw in Heerhugowaard heeft hij de machinale werkplaats opgezet en uitgebouwd en vele mooie projecten tot een goed einde gebracht.

Directeur Arjen de Bruyne:"Ik verwacht dat we Gerrit ook na zijn pensionering hier nog regelmatig zullen zien. Hij is van harte welkom! We hebben Gerrit Haaima leren kennen als een deskundig vakman én als iemand die het vak kan overbrengen. Zijn zoon Patrick weet hier alles van: hij leerde de fijne kneepjes van zijn vader." Om Gerrit Haaima te bedanken voor de goede samenwerking in al die jaren, hield De Bruyne bouw een receptie voor familie, vrienden en collega's van Gerrit Haaima.

kozijnen geleverd in stolp/boerderijstijl

Gepubliceerd op vrijdag 26 september 2014 - 4772 keer gelezen
kozijnen geleverd in stolp/boerderijstijl Kozijnen en deuren geleverd in stolp/boerderijstijl voor deze mooie stolp

19 september 2014 bestaat De Bruyne Bouw 20 Jaar

Gepubliceerd op vrijdag 19 september 2014 - 4286 keer gelezen
19 september 2014 bestaat De Bruyne Bouw 20 Jaar

Maandag 19 september 1994 gingen Ferdinand Ursem en Arjen de Bruyne van start als het metselbedrijf Ursem & de Bruyne. Al snel hadden zij de groei goed te pakken en werden de eerste personeelsleden aangenomen. Diverse ontwikkelingen volgden,van bedrijfsuitbreiding met een timmerwerkplaats naar bedrijfsverplaatsing in Heerhugowaard. Vanaf 2009 ging Arjen de Bruyne verder als allround bouwbedrijf onder de naam

De Bruyne Bouw, drie disciplines onder een dak.

De afgelopen vijf jaar is de crisis in de bouw niet zonder gevolgen voor de Bruyne Bouw geweest.Ingrijpende bedrijfsaanpassingen hebben ervoor gezorgd dat na 20 jaar De Bruyne Bouw nog steeds actief is als allround bouwbedrijf en klussen in de bouw – groot of klein – aanneemt. Zie onze website voor aansprekende voorbeelden.

De Bruyne Bouw gaat op naar haar 25 jaar bestaan met het motto:

DE BRUYNE BOUW
Daar kan je op rekenen!